Sunway Plissé en Duette

Sunway Plissé en Duette

Plissé 
Plissé shades bestaan uit mooie geplooide stoffen. De SUNWAY Plissé collectie biedt verschillende stofkwaliteiten.
Er zijn stoffen die een speciale behandeling ondergaan hebben. Zo zijn er stoffen met een reflecterende laag voor een optimale licht- en warmteregeling. De collectie bevat ook stoffen die een vuilwerende of anti-bacteriële behandeling hebben ondergaan.

Het kleurenpallet is groot en omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en mooie dessins. Er zijn transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen.

Duette® 
Duette® shades bestaan uit 2 lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Dit zorgt voor isolerende eigenschappen van het product. Bijkomend voordeel is dat er geen zichtbare koordgaatjes zijn.

Energiebesparing
Duette® shades kunnen energiekosten besparen door hun isolerende eigenschappen!

In de winter houden de Duette® shades in gesloten toestand de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer is dat precies andersom. De warmte wordt geweerd en binnen blijft het behaaglijk koel.

De collectie bevat stoffen in frisse kleuren in verschillende kwaliteiten, waaronder verduisterende en gemetalliseerde stoffen.

SUNWAY Plissé en Duette® shades zijn tijdloze producten die prachtig passen in ieder interieur en in iedere leefruimte.
    
      

In een oogopslag

  • speciale raamvormen
  • verschillende coatings
  • verduisterend

Kok Wooncenter heeft voor elk raam een oplossing

 
Wat doet u met de zon? Vouwgordijnen? Rolgordijnen? Gordijnjaloezieën? Duettes? Plissés? Silhouettes? Facettes? Multishades? Shutters? Horizontale jaloezieën? Paneelgordijnen? Heel veel mogelijkheden dus.
 
Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.
 

zonwering serreVoor ieder raam voor elke vorm

 Zonwering is er in vele soorten met veel funkties. Voor serres, dakramen, ronde ramen en natuurlijk draai- kiepramen. Wij werken veel met Luxaflex en Sunway. Zij bieden heel veel soorten zonwering. Kom langs in de winkel en laat u adviseren over de zonwering die het beste bij uw wensen past.
 
   
     
      

Warm en energiezuinigLuxaflex energiezuinig

Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt dat Luxaflex Duette® Shades de meest energiebesparende vorm van raambekleding zijn. De 3 stilstaande luchtlagen van Architella® leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Goed voor het milieu!
 
 
Sunway raambekleding
: Sunway Plissé en Duette : Woonkamer : Sunway raambekleding : SUNWAYPLISSEDUETTE
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan

advies raamdecoratie sunway rolgordijn jalouzie duette plisse hout stof kleur specialist

beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen