Sunway rolgordijnen

Sunway horizontale jaloezieën

Huizen zijn niet meer standaard. Raampartijen ook niet. Sunway heeft voor ieder raam een passend rolgordijn. De nieuwe collectie rolgordijnen van Sunway is zeer breed en biedt vele mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, modellen en technische toepassingen. De collectie bevat een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen eigenschappen en toepassingen.
Bijzondere modellen
 
De collectie Sunway rolgordijnen bevat een aantal bijzondere raamdecoratie modellen, ieder met hun eigen eigenschappen en toepassingen. Sunway heeft in haar collectie de volgende modellen:
 
Sunway Eclips 
Het Eclips duo-rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Deze raamdecoratie leent zich prima om te spelen met lichtinval.
 
Sunway Combi rolgordijnen 
Raamdecoratie waarbij twee rolgordijnen achter elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld een transparante en een verduisteringsstof om een dag- en nachtsituatie te creëren. Dit model is goed toepasbaar in een slaapkamer of een babykamer.
 
Sunway Comfort XL 
Het Comfort XL rolgordijn biedt de oplossing bij grotere, hogere of bredere ramen. Door de dikkere buis haalt dit model breedtes die bij traditionele raamdecoratie niet mogelijk is.
 
Sunway Dakraam rolgordijnen 
Sunway biedt een rolgordijn-dakraamsysteem voor dakramen, zoals Velux® en Fakro. Bekijk de speciaal geselecteerde rolgordijnstoffen in de collectie.
 
Sunway Digiprint rolgordijnen
Met Sunway Digiprint rolgordijnen is het mogelijk om kleuren en dessins te combineren en daarmee een uniek rolgordijn te creëren. 
 
Sunway Silversphere rolgordijnen 
Dé eyecatcher van deze collectie is het Silversphere rolgordijn, uitgevoerd met mooie pearlchrome aluminium designsteunen, fraaie aluminium onderlat en montageprofiel.
 
Sunway Smart rolgordijnen
Het Smart rolgordijn zit in een compacte cassette en wordt direct op het raam gemonteerd. Dit model is ideaal voor toepassing op draai-kiepramen of openslaande deuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn.
 
    
      

In een oogopslag

  • decoratieve opties
  • zeer functioneel
  • verduisterend

Kok Wooncenter heeft voor elk raam een oplossing

 
Wat doet u met de zon? Vouwgordijnen? Rolgordijnen? Gordijnjaloezieën? Duettes? Plissés? Silhouettes? Facettes? Multishades? Shutters? Horizontale jaloezieën? Paneelgordijnen? Heel veel mogelijkheden dus.
 
Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.
 

zonwering serreVoor ieder raam voor elke vorm

 Zonwering is er in vele soorten met veel funkties. Voor serres, dakramen, ronde ramen en natuurlijk draai- kiepramen. Wij werken veel met Luxaflex en Sunway. Zij bieden heel veel soorten zonwering. Kom langs in de winkel en laat u adviseren over de zonwering die het beste bij uw wensen past.
 
   
     
      

Warm en energiezuinigLuxaflex energiezuinig

Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt dat Luxaflex Duette® Shades de meest energiebesparende vorm van raambekleding zijn. De 3 stilstaande luchtlagen van Architella® leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Goed voor het milieu!
 
 
Sunway raambekleding
: Sunway rolgordijnen : Woonkamer : Sunway raambekleding : SUNWAYROLGORDIJN
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Direct offerte aanvragen

advies raamdecoratie sunway rolgordijn jalouzie duette plisse hout stof kleur specialist

beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen