Sunway vouwgordijnen

Sunway vouwgordijnen

 
Sfeer:
Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, goed gemaakt van een mooie stof. SUNWAY is van oudsher dé specialist op het gebied van vouwgordijnen. Onze creativiteit en technische expertise staan garant voor een brede collectie met het perfecte vouwgordijn voor ieder interieur.
 
Nieuw: het Image™ vouwgordijn
Dé noviteit van deze collectie is het Image vouwgordijn. Dit is een vouwgordijn, gemaakt van rolgordijnstof. Rolgordijnstof is voorzien van een coating die ervoor zorgt dat de stof extra strak hangt. SUNWAY heeft deze stofsoort toegepast op het Image vouwgordijn. Resultaat: een extra strak hangend product, met de elegantie van een vouwgordijn en de stabiliteit van een rolgordijn. Het Image vouwgordijn kent 2 modellen: een model met tunnels en een model voorzien van houten baleinen.
 
Het Image vouwgordijn is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Het is mogelijk om verschillende kleuren of transparanties in één vouwgordijn te verwerken. Er is keuze uit bijna 130 stoffen en maar liefst 8 kleuren baleinen. Hiermee worden verrassende effecten gecreëerd.
 
Zachte stoffen 
Behalve het superstrakke Image vouwgordijn bevat de nieuwe collectie ook prachtige zachte stoffen. Deze stoffen zijn de tegenpool van de Image collectie: warme, zachte, wasbare stoffen in verschillende transparanties voor het nonchalantere vouwgordijn. De collectie gordijnstoffen bevat ruim 160 items. 
U kunt kiezen uit een aantal modellen:
Modellen zonder baleinen: Dit model is in het bijzonder geschikt voor lichte, transparante stoffen. Dit is een nonchalant hangend model, passend in de landelijke sfeer.
 
Modellen met baleinen: Deze modellen hangen vlak en zijn voorzien van tunnels met baleinen aan de voor- of achterzijde van het gordijn. Deze modellen hebben een strakkere uitstraling.
 
De prachtig vlakhangende Traditional shades zijn gemaakt van stoffen met ingeweven tunnels.
 
 
      

 

Kok Wooncenter heeft voor elk raam een oplossing

 
Wat doet u met de zon? Vouwgordijnen? Rolgordijnen? Gordijnjaloezieën? Duettes? Plissés? Silhouettes? Facettes? Multishades? Shutters? Horizontale jaloezieën? Paneelgordijnen? Heel veel mogelijkheden dus.
 
Voor elk raam, voor elke woonsituatie, voor elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden is die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.
 

zonwering serreVoor ieder raam voor elke vorm

 Zonwering is er in vele soorten met veel funkties. Voor serres, dakramen, ronde ramen en natuurlijk draai- kiepramen. Wij werken veel met Luxaflex en Sunway. Zij bieden heel veel soorten zonwering. Kom langs in de winkel en laat u adviseren over de zonwering die het beste bij uw wensen past.
 
   
     
      

Warm en energiezuinigLuxaflex energiezuinig

Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt dat Luxaflex Duette® Shades de meest energiebesparende vorm van raambekleding zijn. De 3 stilstaande luchtlagen van Architella® leiden tot een nog hogere isolatiewaarde. Goed voor het milieu!
 
 
Sunway raambekleding
: Sunway vouwgordijnen : Woonkamer : Sunway raambekleding : SUNWAYVOUW
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan

advies raamdecoratie sunway rolgordijn jalouzie duette plisse hout stof kleur specialist

beste woonwinkel interieuradvies utrecht amersfoort gelderland flevoland almere design meubelen