De Toekomst relaxfauteuil TW-001

De toekomst relaxfauteuil TW-001

Relaxfauteuil Twice TW-001 van de Toekomst is electrisch verstelbaar d.m.v. twee motoren (één voor de voetensteun en één voor de rugleuning) op accu. De motoren zijn onafhakelijk werkend van elkaar. De elctromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn opgenomen in de armleuning. Het bovenste gedeelte van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voren versteld worden (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.
 
Afmeting Twice 001 relaxfauteuil: 72 cm breed, 86-121 cm diep en 112 cm hoog, Zitdipete: 53 cm, zithoogte: 45 cm.  
 
De relaxfauteuil Twice TW-001 kenmerken in het kort:
  • vele stoffen of ledersoorten (kleuren)
  • de maten: small, medium of large
  • met diverse voeten (schijfvoet in hout, metaal of met leder bekleed of een 5 teens voet in alu zwart etc.)
  • met extra lendesteun door blaasbalg
De gehele collectie kan in meerdere uitvoeringen, meerdere kleuren en meerdere afmetingen geleverd worden.
 

Vraag ons naar de vele uitgebreide mogelijkheden van dit product.

De Toekomst relaxfauteuils Studio

Wij ontvangen u graag in onze 'De Toekomst relaxfauteuils studio'.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij de gehele De Toekomst collectie staan.
 
In onze 'De Toekomst relaxfauteuils studio' kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse relaxfauteuils. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen of leer uitzoeken. 
 
 tulipa relaxfauteuils utrecht amersfoortTulipa fauteuil met opsta hulpTulipa relaxfauteuils op maat

De Toekomst?

De Toekomst is een Nederlandse collectie relaxfauteuils. Mooi vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende fraaie kleuren. De huidige tijd verlangt vaak veel van mensen. Druk met werk, en een druk sociaal leven. Dat maakt het verlangen naar een moment voor jezelf steeds groter. Een avondje relaxen met een boek, een film. Speciaal hiervoor zijn De Toekomst fauteuils ontwikkeld. Om te kunnen genieten van dat moment. De Toekomst is een antwoord op de vraag naar maximaal comfort in combinatie met fraai en tijdloos design. Technisch zijn De Toekomst relaxfauteuils een hoogstandje. Maximale verstelbaarheid van de rug en voetondersteuning, al dan niet elektrisch, zorgen ervoor dat Tulipa altijd de gewenste ondersteuning geeft, en daarmee het perfecte relax-gevoel creëer.

De Toekomst relaxfauteuils
: De Toekomst relaxfauteuil TW-001 : Woonkamer : De Toekomst relaxfauteuils : TULIPATW001
Kleur :
Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan