De Toekomst relaxfauteuil TW109

De Toekomst relaxfauteuil TW109

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.
  
Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.
  
De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.

Vraag ons naar de vele uitgebreide mogelijkheden van dit product.    

De Toekomst Twice

In maatvoering is de fauteuil naast de standaard (medium = M) ook als Extra Small (XS), Small (S) en Large (L) te verkrijgen.

Extra Small:
In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte is 3 cm lager en de zitdiepte is 4 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Small:
In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte is 2 cm lager en de zitdiepte is 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Large:
In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm langer, de zithoogte is 2 cm hoger en de zitdiepte is 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.

'De Toekomst relaxfauteuils studio'

Wij ontvangen u graag in onze 'De Toekomst relaxfauteuils studio'.  Doordat wij zeer te spreken zijn over de kwaliteit, de mogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben wij de gehele De Toekomst collectie staan.
 
In onze 'De Toekomst relaxfauteuils studio' kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse relaxfauteuils. U kunt proefzitten en de mooiste stoffen of leer uitzoeken. 

 

BEKIJK DE MOOISTE MEUBELEN CENTRAAL IN NEDERLAND!

Showroom met de grootste keuze design meubelen
Kok Wooncenter is niet zo maar een design meubel winkel. U treft er bijna de complete Dutch Design collectie aan. Nieuwe banken, fauteuils, stoelen en tafels worden direct in de showroom opgenomen, zodat u altijd de nieuwste collectie kunt “ervaren”. Een prima omgeving om inspirerende ideeën op te doen.

Advies op maat
In onze showroom kunnen wij u optimaal adviseren over de diverse zitmeubelen, tafels en kasten. U kunt proefzitten en de mooiste stof-, leer-, hout- of lakkleuren uitzoeken. 
Naast ons interieuradvies zetten wij graag voor u de modellen in ons 3D-tekenpakket, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de meubelen bij u thuis zullen staan.
 
Plan een bezoek aan Kok Wooncenter
  • 11.000 m2 inspiratie en woontrends
  • Meubelen, bedden, verlichting, interieurmode en accessoires
  • 6 dagen per week geopend
  • Bezoek zonder afspraak
  • Showroom met de grootste keuze design meubelen
  • Centraal gelegen in Nederland (Amersfoort)
  • 99% klanttevredenheid (Bron: Klantenvertellen)

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

De Toekomst relaxfauteuils
: De Toekomst relaxfauteuil TW109 : Woonkamer : De Toekomst relaxfauteuils : TW109
Kleur :
v.a. Prijs op aanvraag
In stock
Neem contact op en vraag offerte aan