Varier

De producten van Variér Furniture zijn onderverdeeld in twee collecties:
 

Varier Human Design

De basisgedachte achter de Varier(voorheen Stokke) Human Design collectie is het creëren van mooie designstoelen,voor thuis en kantoor, die comfortabel zijn. Daarom hebben we de principes van onze klassieke stoelen, zoals de Variable Balans®, naar een hoger plan gebracht en functionaliteit gecombineerd met uitgesproken designs. Hiermee willen we tegemoet komen aan het menselijke dilemma van ratio en emotie. De hersenen vertellen ons dat we stoelen moeten kopen die goed zijn voor ons lichaam, maar we willen ons ook omringen met mooie kunstvoorwerpen. De Varier Human Design collectie stelt het lichaam én het hart tevreden.
 

Varier Human Instruments

De Varier Human Instruments Collectie bestaat uit stoelen en fauteuils voor thuis en op het werk. Ze nodigen uit tot bewegen en variatie; de natuurlijke activiteit van het lichaam wordt gestimuleerd. Dankzij het onconventionele design houdt de ruggengraat zijn natuurlijke kromming en blijven de ruggenwervels dynamisch. Dit zorgt voor een actieve bloedcirculatie en een verbeterde zuurstoftoevoer, waardoor het concentratievermogen stijgt.
 

Ontstaan uit een menselijk idee

Uw lichaam is gemaakt om te bewegen. Voor een gezond lichaam is activiteit dan ook van essentieel belang. Een gewone stoel maakt dat u passief zit en is daarmee fundamenteel ongeschikt voor het menselijk lichaam. Wij maken geen gewone stoelen. Wij creëren op de mens gerichte precisie-instrumenten waarmee uw lichaam op een natuurlijke manier kan blijven bewegen.
 
"De wervelkolom voelt zich het fijnst wanneer deze dezelfde natuurlijke kromming kan aannemen als wanneer we staan." Peter Opsvik
 
De producten van Variér hebben een grote aanhang verworven onder op wellness en design gerichte mensen, dankzij de focus op wat goed is voor het lichaam in combinatie met een unieke vormgeving.
De producten zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur, een hoge kwaliteit en een eenvoudige functionaliteit.
 

Alle Varier Stokke modellen zijn bij ons te bestellen.

Variér ziet u bij de grootste Design Center van Nederland

    • Producten
    • Sorteren

      • Producten
      • Sorteren